تندیس: یازدهمین دوره کنفرانس هنر در جامعه (arts in society) از تاریخ ۱۰ الی ۱۲ آگوست ۲۰۱۶در دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس برگزار میگردد. پیشتر فراخوانی برای دریافت پروپوزال مقاله، ورکشاپ و طرح های هنری دیگر در محورهای موضوعی مشخص، اعلام شده و پژوهشگران از سرتاسر جهان در آن شرکت کرده اند
این کنفرانس شامل چهار موضوع محوری زیر است:
۱-آموزش هنر، ۲-نظریه ها و تاریخ هنر.۳-مدیاهای جدید، تکنولوژی و هنر و۴- برنامه های کاری اجتماعی و سیاسی در هنر.
تمرکز محوری در این دوره « هنرمند بودن در زمانه انسان مداری» می باشد.
این کنفرانس با حمایت «جامعه هنر در دانش اجتماع» و« انتشارات کامن گراند» برگزار می گردد.
آخرین مهلت ارسال آثار برای این کنفرانس ۱۰ سپتامبر ۲۰۱۵ بوده است.
طبق آنچه در صفحه اعلام نتایج آمده ،در این دوره آثار سه تن از محققین ایرانی خانم فاطمه گلدار و آقای رضا رفیعی راد در این کنفرانس مورد پذیرش قرار گرفته است.
برای اطلاعات بیشتر و مشاهده لیست تمام پذیرفته شدگان می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید.
http://cgpublisher.com/conferences/366/web/session_descriptions.html
سلام
اسماعیل امانی اهل مصر هستند نه ایران در روی لینک مربوط به نام مقاله کلیلک کنید نام ایشان و دانشگاه و دپارتمان و کشور متبوع ایشان هست که در زیر آورده ام. در نتیجه تنها دو ایرانی شرکت کننده هستند.
Dr. Amany Ismail
Assistant Professor, Graphic Department, Alexandria University
Alexandria, Egypt
بله ممنون از توضیح شما
در متن اصلاح شد
ممنون از تندیس، حداقل خیالمون راحت شد
بالاخره اعلام شد؟
آیا شما به مقالات این کنفرانس دسترسی دارید؟ چگونه می توانم به مقالات دسترسی پیدا کنم؟
Ismail, Dr. Amany
ieeshoon IRANI nistan, egypt hastan. graphist hastan
خیلی دیر اعلام شد، ممنون از تندیسمگ ، مقالات را نمایه بفرمایید عالیست. کدام دانشگاه های ایران در این رویداد حضور دارند؟ سپاس
با سلام. اساسا نشریه تندیس نشریه ای زیر متوسط است.عدم دقت در نگارش خبرها، یکی از دلایل این سطح پایین بودن است. البته در ابتدا تعجب آور بود که چطور این نشریه سطح پایین از این رویداد مهم آکادمیک خبر منتشر نموده است. نشریه ای که تاکنون حتی فراخوان این کنفرانس را هم منتشر نکرده. اساسا تاکنون آنچه از تندیس دیده شده، پخش اخبار نمایشگاه های افراد متقلب نظیر نرگس س و …بوده . اما هر چقدر هم که این نشریه تلاش کند خود را از سطح پایین بودن نجات دهد، اما بالاخره مشخص می شود زیرا هدف، هدفی نادرست است و افشین پرورش نیز آنرا توضیح داده است. مثلا نگاه کنید به اینکه نشریه تندیس شخصی را به عنوان دکتر اسماعیل امانی!!!!! در این خبر منتشر کرده به عنوان یک ایرانی!!! در حالیکه ایشان دکترای گرافیک دارند و در دانشگاه مصر تدریس می کنند!! تندیس نمی تواند از یک سطحی به بالاتر ( سطوح پایین هنر مثل نرگس.س) را تشخیص دهد. تندیس همچنان سطح پایین می ماند حتی اگر اخباری از بالاترین سطوح هنر را که بیشتر دانشگاهیان هنر جهان را سالهاست درگیر خودش کرده را انتشار دهد….
به این موارد دقت کنید:
۱- تحریریه وب سایت تندیس با مجله تندیس کاملا متفاوت میباشند و اشتباه ارسال کننده یک خبر را نمیتوان به مجله تندیس تعمیم داد.
۲- صرف انتشار یک خبر ولو به اشتباه نمیتواند کل یک مجموعه خبری را زیر سوال ببرد . چه بسا که هر منبع رسمی نیز میتواند به واسطه دریافت اخبار توسط منابع مختلف دچار اشتباه شود و قطعا وظیفه دارد که این اشتباه را رفع و سپس عذر خواهی کند که این اتفاق در این خبرافتاده است .
۳- وب سایت تندیس در هر خبری که با کلمه :خبرنگار تندیس و یا به گزارش تندیس… درج شود مسولیت اخبار را بر عهده میگیرد و باقی اخبار و اطلاع رسانی ها از طریق کاربران به این وب سایت ارسال میشود .
ما خوشحال هستیم که با وجود درجه سه بودن همچنان خوانندگان تیزبینی چون شما داریم .
لطفا مقالات را ایندکس کنید
جناب قبانی درود بر شما، بنده خودم در این همایش شرکت کردم اما پذیرش نشده مقاله ام، از بسیاری از سایتها پرس و جو کردم اما آنها حاضر نشدند نتایج پیگیری کنند. حتی بعضی ها هم این کنفرانس را می شناختند و از اعتبارش هم خبر داشتند اما هیچ اطلاعاتی نمی دادند. تندیس اولین سایتی بود که وارد این حوزه شد و شما دارید بی انصافی می کنید.
با افراد کاری ندارم، اما خوب بود از معاونت های پژوهشی این دو دانشگاه ایرانی هم تقدیر می شد. خارج از انصاف است
تشکر. مقاله بنده که پذیرش نشد، یوزر و پسورد رو هم که کات کردن. بازم دست شما درد نکنه که اطلاعرسانی کردین وگرنه باید کلی به زحمت می افتادیم
مقالاتشون رو هم لطا بزارید تو سایت.