ذرات بنیادی در گالری لاله
من پنج (نمایشگاه گروهی عکس، چیدمان، فتوآرت)
به انتخاب جاوید رمضانی
هنرمندان:
مریم روشن فکر، زینب ثقفی، نیلوفر تقی پور، نگین فیروزی، امیر کوشامنش، سارا بافتیزاده، محدثه شادمهر، سارا حسینی، علی یحیایی، مسعود جزنی، مهسا کریمی، علی نورپور، محمد عبقری
عنوان: من۵ | ذرات بنیادی
گشایش: ۱۵ مرداد ۹۵ (۱۶ الی ۲۰)
بازدید روزانه در طول هفته (۹تا ۱۳) و (۱۴ تا ۱۹)
و پنجشنبه ها ۹تا ۱۶
پایان: ۲ شهریور
گالری جمعه های غیر از افتتاحیه تعطیل میباشد.
آدرس: خیابان دکتر فاطمی، ضلع شمالی پارک لاله،روبروی پارکینگ طبقاتی
تلفن: ۰۲۱-۸۸۹۶۰۴۹۲
ذرات بنیادی
این ذرات از قرن ۱۴ میلادی مورد نفی قرار گرفتند تا جایی که به ماهیت آنان شک داشته اند. در سالهای اخیر فیزیکدانان مجدداً به این ذرات توجه کردند و ساختار جهان کوچک را مورد تأمل قرار دادند. این ذرات در فرایند بین ماده وانرژی نقش به سزایی را ایفا می کنند. آنچه انسان از خود بروز می دهد مانند اعمال، رفتار، اخلاق و اعتقادات همگی تبدیل به صورتی می گردد که جهان زیسته ی هر فرد را شکل می دهد.
فهم کارکرد این ذرات در حوزه معرفت و اخلاق دال بر نفی تزویر و دوگانگی بین صورت و محتواست.
به زبان ساده هرچه بیاندیشیم همان خواهیم شد و همان را خواهیم زیست.
این نمایشگاه با عنوان “من” در طی دوره های متفاوت به مظاهر این مسئله با رویکرد خودجویی و خودآگاهی معطوف می باشد.
جاوید رمضانی
این اطلاعات را از کجا کسب کردین؟
قرن چهارده ؟ در ۱۸۹۰ تامسون پس از کشف الکترون به مباحث فیزیک ذرات پرداخت / هیچ کس هم به ماهیت آنها شک نکرد !! در سالهای اخیر به موضوع ذرات پرداختند؟ چه کسی چنین چیزی را گفته ؟ مطالعات از اول قرن بیستم کامل جدی شروع شد و از ۱۹۶۴ پروژه سرن آغاز شد .
این نوشته :آنچه انسان از خود بروز می دهد مانند اعمال، …..چه ربطی به ذرات بنیادی دارند ؟
ممنون میشم این را هم برای من توضیح دهید :فهم کارکرد این ذرات در حوزه معرفت و اخلاق دال بر نفی تزویر و دوگانگی بین صورت و محتواست.!!!!
برایم بسیار عجیب است که چرا باید از لغات و کلماتی در چیدمان استفاده کرد که فحوای دانش عظیم نویسنده را بدهد و حتا ایشان یک بار یک جستجو نکرده که ذرات بنیادی چیست و با آثاری هم که من در نمایشگاه دیدم متوجه شدم دوستان هم دچار یک مغلطه بزرگ در شناخت مفهوم این ذرات شده اند و بی جهت خواستند آثار بی ربط خود را با توجه به بیانیه این نمایشگاه به هنر و ذرات بنیادی ربط دهند !!
به عنوان کسی که که کارش مطالعه ذرات بنیادی است به شما پیشنهاد میکنم حداقل به دانشنامه رشد که برای کودکان و نوجوانان است مراجعه بفرمایید :
http://danesh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D9%81%DB%8C%D8%B2%DB%8C%DA%A9+%D8%B0%D8%B1%D8%A7%D8%AA+%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C&SSOReturnPage=Check&Rand=0
با سلام خدمت سامان عزیز
دوست گرامی
از ابتدا تشکر کنم که هم سایت ما را پی گیری میکنید و هم نمایشگاهی که من مدیریت کردم و من را در این دو فضا پیدا کردید و در اینجا کامنت گذاشتید کاش در نمایشگاه میدیدمتان.
با توجه به گرایش شما یعنی فیزیک ذرات فرد فرهیخته ا ی هستید که اینچنان با هنر همراهید. در ضمن متاسفم که شما با ذوف علمی دنبال ذرات بنیادی بودید. با چیز دیگر مواجه شدید.
خب شما که اهل هنرید . حتما چیزهایی چون صنایع ادبی دیده اید . مثل مجاز و تشبیه و استعاره و کنایه . تشخیص و غیره در همان دانشنامه رشد شاید باشد . اما قطعا در هیچ دانشنامه ای فهم هنر و نحوه درک ان نیست . تفاوت هنر به عنوام امر باز و علم و جزمیت همین است. پس اول هیچ بیانیه نمایشگاهی خالی از کنایه و مجاز نیست . دوم این مرحوم ابن سینا شعری دارد .
ا ندر دل هر ذره خورشید جهانتابی است من تابش آن خورشید از روی تو می بینم .
یا در این ترجیع بند هاتف
دل هر ذره را که بشکافی آفتابیش در میان بینی
اینها قبل از پروژه سرن مشغول به ذرات بنیادین بودن . قبل از قرن چهارده م حتی. نوشته حقیر اشاره به
رنسانس و انسان محوری سوبژکتیو دارد.
در باقی موارد هم در خدمتم و مستقیما توضیح میدهم در صورت نیاز .
جاوید رمضانی