مدیران ده روز با عکاسان در ششمین دوره

مدیران ششمین ده روز با عکاسان معرفی شدند

ده روز با عکاسان
مدیران ششمین دوره ۱۰ روز با عکاسان ایران از سوی دبیر این همایش معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی ششمین دوره ۱۰ روز با عکاسان ایران، ساعد نیک ذات؛ مدیران ستاد برگزاری ششمین دوره ۱۰روز با عکاسان را منصوب کرد.
دکتر شهاب الدین عادل؛ مدیر شورای علمی، مهدی وثوق نیا؛ مدیر هنری، مریم منصوری؛ مدیر اجرایی، مجید فروغی؛ مدیر رسانه ای، آرش کریمی؛ مدیر بخش نگاه شخصی و جاوید نیکپور؛ مدیر رسانه دیجیتال ششمین دوره ۱۰روز با عکاسان ایران شدند.
انجمن عکاسان ایران ششمین ۱۰ روز با عکاسان ایران را به دبیری ساعد نیک ذات باهدف ایجاد شرایط برای گردهمایی و مبادلات فکری و فرهنگی و همچنین ارائه تازه ترین دستاوردهای عکاسی آذرماه امسال در خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد کرد.
شهاب الدین عادل دارای دکترای پژوهش هنر(گرایش هنرهای نمایشی) است و در زمینه سینما، مستندسازی، عکاسی، عکاسی فیلم، منتقد، نویسنده و مترجم سینماست. عادل استاد دانشگاه و هیئت علمی دانشگاه هنر و سینما، تئاتر و استاد مدعو دانشکده هنر و معماری، سوره، علوم، تحقیقات و خبر و رسانه، عضو هیئت موسس انجمن عکاسان سینمای ایران و انجمن مدرسان سینمای ایران و عضو انجمن عکاسان سینمای ایران است. عضویت هیئت علمی شورای علمی انجمن عکاسان ایران در دوره های دوم، چهارم و پنجم ۱۰ روز با عکاسان، عضویت کمیته علمی، آموزشی دوسالانه عکس ایران، داوری جشنواره های عکس دانشجویی کشور، تکنولوژی فناوری، نهال، سازمان تامین اجتماعی، رشد، انجمن سینمای جوانان ایران و … و داوری جشنواره های فیلم فجر، سینما حقیقت، فیلم کوتاه، دفاع مقدس، نهال، رشد و … را در کارنامه خود دارد. کتاب های عکاسی فیلم، سینمای قوم پژوهی، سینما؛ آیین زمان(۱و۲)، فاشیزم در سینما و تحولات معاصر در زمان سینمایی و ترجمه کتاب اثبات از جمله آثار شهاب الدین عادل است. آثار عادل تاکنون در نمایشگاههای متعددی از جمله گبه، نقش خورشید، نگاه، قاب خیال، از عکسی به عکس دیگر، ۱۱۰ چهره سینمای ایران، غریبانه، بافت گبه و سرانداز چیت به نمایش گذاشته شده است.

مهدی وثوق‌نیا؛ متولد ۱۳۵۰ شهر قزوین و فارغ التحصیل کارشناسی رشته عکاسی از دانشگاه آزاد هنر و معماری تهران است. عکاسی را از سال ۱۳۶۷ از طریق کلاس‌های آزاد انجمن سینمای جوانان فرا گرفت و از ابتدای شروع کارش نگاهش معطوف به عکاسی مستند شد و در سال های ۱۳۷۰ تا ۱۳۸۲ جوایز متعددی در زمینه عکاسی مستند از چندین جشنواره کسب کرد و در سال ۱۳۸۱ نیز موفق شد عکاس برگزیده سال «خانه عکاسان ایران» در بخش دانشجویی شود. او در نمایشگاه هاى متعددى در داخل و خارج از ایران شرکت داشته که حاصل آن تاکنون ۱۲ نمایشگاه انفرادی و ۵۰ نمایشگاه گروهی است.
عکس های وثوق نیا در مجلات زیادی به چاپ رسیده و در سال ۲۰۰۸ در کتاب «عکاسی ایرانی حال حاضر»، با گردآوری رز عیسی، انتشارات هاچنز، آلمان حضور داشته است. کتاب «انزلی» او در سال ۱۳۹۳ توسط نشر نظر و کتاب «پامنار» این عکاس در سال ۱۳۹۴ توسط بن گاه به چاپ رسید. وثوق نیا داور چندین جشنواره داخلی عکاسی و مدرس بیش از ۳۰ کارگاه تخصصی در زمینه عکاسی مستند از سال ۱۳۸۵ تاکنون در ایران بوده است.
مریم منصوری؛ متولد سال ۱۳۵۵ تهران و دارای کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات عرب از دانشگاه آزاد اسلامی تهران است که از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۹ مدیریت بخش عکس صفیر را بر عهده داشته و از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۵ انجمن عکاسان ایران فعالیت کده است. منصوری از سال جاری به عنوان مدیر اجرایی انجمن عکاسان ایران فعالیت می کند.
مجید فروغی دارای کارشناسی روزنامه نگاری و کارشناسی ارشد تحقیق در ارتباطات است که سال ها در زمینه روزنامه نگاری حوزه فرهنگ و هنر در مطبوعات فعالیت داشته و روابط عمومی مراکز هنری و جشنواره های متعدد هنری را برعهده داشته است. فروغی مدیر روابط عمومی چهارمین و پنجمین ۱۰ روز با عکاسان نیز بوده است.
آرش کریمی؛ عکاس، مدرس دانشگاه، دارای کارشناسی ریاضیات کاربردی و کارشناسی ارشد ژئوفیزیک، عکاسی را از سال ۱۳۷۴ آغاز کرده است. کریمی عضو انجمن عکاسان ایران است و تاکنون چند نمایشگاه انفرادی و گروهی داشته و در ۱۷ جشنواره و مسابقه عکاسی داخلی و خارجی جوایزی کسب کرده و برگزیده شده و عکس هایی از او در چند کتاب عکس، آموزشی و نشریه منتشر شده است. کریمی فعالیت هایی نیز در حوزه برگزاری همایش و جشنواره های عکاسی دارد و از سال ۱۳۸۳ تاکنون مدرس مباحث هنرهای تجسمی و عکاسی در دانشگاه و موسسه های آزاد فرهنگی و هنری است.
جاوید نیکپور؛ دارای مدرک درجه یک هنری در رشته عکاسی از شورای ارزشیابی هنرمندان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر گروه عکس بازی های المپیک پکن، اندن، ریو و بازی های آسیایی قطر، گوانگجو و اینچئون، حضور در نمایشگاه گروهی انجمن عکاسان ایران و تدریس در دانشگاه علمی، کابردی را در سوابق خود دارد. نیکپور داوری چند جشنواره عکس داخلی و کسب جوایزی را در کارنامه خود دارد. نیکپور مقام اول و سوم جشنواره بین المللی عکس استانبول ۲۰۱۵ در بخش مجموعه عکس ورزشی را به دست آورده و از برگزیدگان بخش تک عکس ورزشی در جایزه عکس سال Poyi آمریکاست.

دیگر اخبار هنر ایران را اینجا بخوانید:

هنرمند منتقد غزاله هدایت

هنرمند/منتقد؛ هم این و هم آن

هنرمند/منتقد | اثر چیست؟ معنای احتمالی آن چیست؟ به چه درد می‌خورد؟ در این روزهایی که عکس و عکاسی از من گریخته‌است یا من از آن فرار کرده‌ام چه چیز می‌تواند برایم بامعناتر/بی‌معناتر از دبیری بخش عکاسی یک مجلۀ هنری باشد. رنگ این روزها رنگ همه‌چیز را عوض کرده است. عکس برایم رنگ‌باخته‌است و می‌دانم به سبب همین رنگ‌عوض‌کردنش در لحظه است که این‌گونه دوستش می‌دارم.[…][۱] […] موضوع، خود عکاسی است همان‌گونه که چیزها خود عکس هستند. «من» هم تکه‌ای […]

۲ comments

مسعود اسکندری ؛ عکاس مهاجر

مسعود اسکندری خویی متولد ۲۳ آذر ۱۳۴۰ دانش آموخته عکاسی از دانشگاه هنر . فوق لیسانس عکاسی از دانشگاه هنرتهران  و مستند نگاری از دانشگاه Ryerson کانادا (Master of Fine Arts in Documentary Media) . تدریس در گالری هنر همیلتون و دستیار خانم Pearl Van Geest هنرمند  و مدرس نقاش کانادایی .

۰ comments
گالری دانژه

گالری دانژه با رخدادی تازه در عرصه فرهنگ و هنر

رخدادی تازه در عرصه فرهنگ و هنر با گشایش گالری دانژه افتتاحیه گالری دانژه در سمنان با نمایش آثار سید اسدالله شریعت‌پناهی به گزارش سایت تندیس: سمنان که نام باستانی آن کومش است، با تاریخی دیرینه به قدمتی بیش از دو هزار سال، روز پنج شنبه مورخ ۴ آبان ماه ۱۳۹۶ میزبان رخدادی مهم در عرصه فرهنگ و هنر بود. آغاز به کار و افتتاحیه گالری دانژه، با نمایش آثاری از سید اسدالله شریعت پناهی، از هنرمندان نامی ایران و […]

۰ comments