نگاهی به جشنواره هنرهای تجسمی فجر
دهمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر با سه بخش جدید از روز سهشنبه سوم بهمنماه آغاز به کار کرد.
این جشنواره همانند دوره گذشته، رویکردی بینارشتهای دارد و هنرهایی چون ویدئو آرت و چیدمان حضور پر رنگی در این دوره از جشنواره دارند. شورای هنری دهمین جشنواره تجسمی فجر متشکل از فرح اصولی، منیژه صحی، کامبیز درمبخش، بهروز دارش، صداقت جباری، محمدعلی بنی اسدی، اصغر کفشچیان مقدم، بیژن صیفوری، بهزاد اژدری، جمشید حقیقتشناس و مجتبی آقایی دبیرکل این جشنواره پس از چند جلسه داوری، آثاری را انتخاب کردند که ایده هنرمند و خلاقیت هنری او در آنها مورد توجه قرار گرفته است.امیر راد یکی از هنرمندان مدعو دهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در مورد این جشنواره در گفتگو با هنر آنلاین میگوید: جشنواره هنرهای تجسمی فجر بزرگترین رویداد تجسمی کشور است و میتوان گفت این مجموعه آثار برآیند و تصویری است کلی از حوزه هنرهای تجسمی در کل کشور و نه فقط پایتخت. چنین رویدادی هم متاثر از فضای کلی این حوزه است و هم تاثیرگذار بر آن. بدون تردید چنین رویدادی در چنین ابعادی نمیتواند بدون نقصان باشد اما در یک نگاه به چند دورهی اخیر میتوان رشد و حرکت آن را دریافت و بر این پایه در مجموع برگزاری این جشنواره را حرکتی مثبت میدانم.در ادامه منیژه صحی عضو هیئت مدیره انجمن هنرمندان نقاش ایران و عضو شورای سیاست گذاری دهمین جشنواره تجسمی فجر در گفت و گو با هنرآنلاین گفت: اعضای شورای داوری آثار پس از بررسی چند هزار طرح توانستند حدود ۹۰ اثر را برای حضور در نمایشگاه انتخاب کنند. به نظر من شیوه انتخاب آثار مناسب بود و هرکدام از داوران نظر خود را اعلام میکرد و در نهایت با جمع آوری آرا نتیجه نهایی به دست آمد.
امیر راد نیز گفت: پروژه دیگر پرفورمنسآرت است که در فضای گالری صبا توسط گروه بتا اجرا میشود. ما برای ۱۵ اجرای متفاوت در طول جشنواره برنامهریزی کردهایم. اجرای پرفورمنس آرت نسبت مستقیم با بستر اجرا دارد بنابراین ممکن است ما در یک روز چند اجرای متفاوت داشته باشیم و در روزهای دیگری فقط یک اثر را اجرا کنیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:
هنرمند/منتقد؛ هم این و هم آن
هنرمند/منتقد | اثر چیست؟ معنای احتمالی آن چیست؟ به چه درد میخورد؟ در این روزهایی که عکس و عکاسی از من گریختهاست یا من از آن فرار کردهام چه چیز میتواند برایم بامعناتر/بیمعناتر از دبیری بخش عکاسی یک مجلۀ هنری باشد. رنگ این روزها رنگ همهچیز را عوض کرده است. عکس برایم رنگباختهاست و میدانم به سبب همین رنگعوضکردنش در لحظه است که اینگونه دوستش میدارم.[…][۱] […] موضوع، خود عکاسی است همانگونه که چیزها خود عکس هستند. «من» هم تکهای […]
مسعود اسکندری ؛ عکاس مهاجر
مسعود اسکندری خویی متولد ۲۳ آذر ۱۳۴۰ دانش آموخته عکاسی از دانشگاه هنر . فوق لیسانس عکاسی از دانشگاه هنرتهران و مستند نگاری از دانشگاه Ryerson کانادا (Master of Fine Arts in Documentary Media) . تدریس در گالری هنر همیلتون و دستیار خانم Pearl Van Geest هنرمند و مدرس نقاش کانادایی .
دهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در بازگشت به صبا و همراهی گالریهای خصوصی
دهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در بازگشت به صبا دهمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر با سه بخش جدید از روز سهشنبه سوم بهمنماه آغاز به کار میکند. همراهی گالریهای خصوصی با جشنواره فجر بازگشت به موسسه فرهنگی و هنری صبا معرفی هنرمندان ایرانی برگزیده رویدادهای خارجی در فرهنگسرای نیاوران به گزارش هنرآنلاین: دهمین جشنواره بینالمللی تجسمی فجر پس از یک دوره برگزاری در موزه هنرهای معاصر تهران، به دلیل عدم وجود مکانی ثابت برای برگزاری این جشنواره، بار دیگر […]