آرت بازل ۲۰۱۸ عرصه تبادلات فرهنگی
آرت بازل سوئیس با ۲۹۱ گالری و حضور ۴۰۰۰ هنرمند
به گزارش سایت تندیس: آرت بازل که از سال ۱۹۷۰ تا کنون جایگاه عرضه اندام هنر مدرن و معاصر جهان بودهاست، امسال نیز ۱۴-۱۷ ژوئن در بازل سوئیس بر روی علاقه مندان به هنر گشوده خواهد شد.
آرت بازل طی حدود نیم قرن فعالیت و گسترش خود با آغاز آرت بازل ساحل میامی و هنگ کنگ، امسال با ۲۹۱ گالری از سرتاسر جهان به نمایش آثار ۴۰۰۰ هنرمند خواهد پرداخت.
آرت بازل امسال با برنامههای مختلفی چون نشستهای روزانه، نمایشگاهها و رویدادهای هنری که توسط مراکز فرهنگی برگزار میگردد غنیتر شدهاست.
بخشهای مختلف آرت بازل امسال عبارتند از:
دیدار با گالریداران، این بخش شامل ویدئو پرترههایی است که نشان میدهد پشت هر گالری چه کسی قرار دارد.
بخش بعدی خود گالری ها هستند که امسال آثار ۴۰۰۰ هنرمند را برای نمایش به آرت بازل آوردهاند.
بخش نمای اصلی (feature) پروژههای هنری از هنرمندان تثبیت شده یا تاریخی به تماشا گذاشته میشود که گستره وسیعی از آثار آنان را به شکلهای متنوع شامل میشود.
بخش بعد با عنوان بیانیه ها، به آثار هیجانانگیزی از هنرمندان در حال ظهور اختصاص یافته که کاندیدای دریافت جایزه «بلواز» هستند.
گروه بالواز آثار هنرمندان برنده را خریداری کرده و بعدا به برخی از موسسات هنری اروپایی هدیه خواهد داد.
بخش نشر ویژه معرفی آثار ناشران برجسته است که در حوزههای مختلفی چون چاپ، نمایش آثار تکپیر پذیر و غیره مهیا کننده فرصتی است تا مخاطبین با آثار شاخص و خاص حوزه نشر از نزدیک آشنا شوند.
بخش بدون محدودیت که توسط هنربان نیویرکی جیانی جتزر آماده شده، برای هنری آماده شدهاست که پیشرو است و از همه مرزهای هنر کلاسیک عبور میکند و رسانههای مختلفی چون نقاش و مجسمه چیدمانهای بزرگ، اجرا، ویدئو و غیره را شامل میشود.
در بخش مسیر، عموم و مخاطبین دائمی به وسیله اجراهای تعاملی، مجسمههای مکان محور و غیره درگیر میشوند و این اجراها در محلههای نزدیک به مکان آرت بازل هم گسترش مییابد.
این بخش همچنین برای مخاطبین، مدارس و غیره تور گذاشته و آنان را راهنمایی میکند.
بخش فیلم نیز در آرت بازل امسال پیش بینی شده که توسط ماکسا زولار هنربانی شدهاست، زولار به داشتن سلیقهای تجربهگرا در حوزه فیلم شهرت دارد.
مجلات هنری نیز یکی دیگر از بخشهای آرت بازل امسال را به خود اختصاص دادهاند و بسیاری از آنان در بخش گفتگو نیز شرکت کردهاند. در این بخش گفتگوهای گوناگونی پیرامون موضوع عرصه جهانی هنر معاصر برنامهریزی شدهاست که مکانی برای تبادل نظر و تعامل با صاحبنظران این عرصه فراهم آورده است.