فاجعه آرام نمیگیرد، در گالری گذار
نمایشگاه آثار فریبا رهنورد
زادهی اصفهان و بزرگ شده تهران، پدرش معمار و مادرش اهل موسیقی است. دستاورد این خانواده علاقه و آموزش او در حوزه نقاشی گردیده، هماکنون دانشجوی کارشناسی ارشد نقاشی است.
بیش از یازده نمایشگاه گروهی و انفرادی در داخل و خارج از ایران را در کارنامهی کاری خود دارد که از این میان میتوان نمایشگاه بین المللی هنر معاصرِ هنرمندان مستقل “Artrooms 2016” در لندن و همچنین نمایشگاه گروهی انجمن نقاشان ایران در گالری ساچورای شهر جنوا در ایتالیا در ۲۰۱۵ را یادآور شد. گمان میرود متاثر از هنرمندانی همانند فرانسیس بیکن و آبراموویچ بوده، مطالعهی آثار هنرمندان سورئالیستی همچون رنه مگریت را در آثار خود موثر میداند.
بیشک نقاشی افزون بر ایجاد لذت یا تاثیری تکان دهنده بر مخاطب هدفی والاتر را جستجو کرده، تصویری را به دست میدهد که ریشه در دغدغههای فردیِ هنرمند دارد. چیزی که وی را به تامل وا داشته، با خود درگیر می سازد و به چیزی جز آنچه بوده بدل میسازد تا در نهایت نقاشی چیزی بیش از لذت صرف از یک تصویر را نشانه رود. به گفتۀ دکترحسین اردلانی پژوهشگر هنر و عضو هیات علمی دانشگاه «انزوا، غربت، مهاجرت در سایهی خشونت، ویژگی حیات بشر در عصر حاضر است همه ما -انسانها- امروز هستیم، اما با خودمان متفاوتیم، این تفاوت گریزناپذیر در سایه فضایی گُنگ و مبهم هستندگی چند وجهی ما انسانها را هر روز پیچیده و پیچیدهتر میکند. نقاش، تلاش دارد تا با تمرکز بر جامعه اقلیت –سرکوب شده- همچون زنها، کودکان و حیوانات، این فضای معلق و ناگزیر را محسوس کند و در نهایت انسان را با ویژگی حیاتِ امروز مواجه سازد» این دقیقاً بیانگر مفهوم در آثار فریبا رهنورد است.
نمایشگاه آثار فریبا رهنورد از تاریخ ۲۳ فروردین گشایش یافته و تا ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ در گالری گذار واقع در اصفهان برقرار میباشد.
نمایشگاه های دیگر را اینجا دنبال کنید.