تندیس: آیین اختتامیه سومین سمپوزیوم مجسمهسازی سردیس شهدا عصر یکشنبه ۲۹ شهریور در گالری کارون این باغ موزه برگزار شد و در این مراسم با حضور برگزار کنندگان و هنرمندان و داوران این سمپوزیوم از برگزیدگان تقدیر به عمل آورد.
به گزارش تندیس و به نقل از خبر گذاری هنر آنلاین: در این مراسم که سردار جواد خضرایی مدیرعامل باغ موزه قصر، عیسی علیزاده مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران، سید مجتبی موسوی رییس شورای سیاستگذاری سمپوزیوم مجسمهسازی سردیس شهدا، سعید شهلاپور عضو شورای سیاستگذاری و جمعی از هنرمندان این سمپوزیوم از جمله نادر قشقایی، ملکدادیار گروسیان، جعفر نجیبی، قدرتالله معماریان و… در آن حضور داشتند، علیزاده مدیر عامل سازمان زیباسازی در سخنانی درباره این سمپوزیوم گفت: هنر بهترین زبان برای بیان مفاهیم است و دفاع مقدس نیز از این قاعده مستثنی نیست. اینکه بخواهیم تنها یک عده خاص را قادر به بیان اهداف دفاع مقدس بدانیم درست نیست و نتیجه درست را نمیدهد و باید از همه ظرفیتهای موجود برای این موضوع استفاده کرد.وی با بیان اینکه سازمان زیباسازی به عنوان متولی ارتقای فضای هنری شهر توجه ویژهای به موضوع دفاع مقدس دارد اظهار کرد: شهدا هرچه داشتند در راه آزادی و استقلال ما فدا کردند و این وظیفه ماست که برای بیان اهداف آنها در قالب هنر تلاش کنیم.
پس از این سخنان، برگزیدگان این سمپوزیوم بر اساس چهار معیار شبیهسازی مناسب، لزوم توجه به شخصیتپردازی، درنظر گرفتن ویژگیهای هنری و خلاقیت و توجه به رویکردهای جدید انتخاب شدند. هیات داوران این دوره از سمپوزیوم شامل ناهید سالیانی، مرتضی نعمتاللهی و ایرج محمدی پس از بررسی آثار سه اثر را به عنوان آثار برتر انتخاب کردند هرچند به گفته خود آنان کیفیت آثار موجب شد که داوری کار دشواری باشد. بر این اساس آثار نگار نادریپور، سجاد سلمان روغنی و علی وزیری به عنوان آثار برتر شناخته شدند. همچنین در پایان این مراسم از سعید شهلاپور هنرمند پیشکسوت نیز به دلیل سالها فعالیت در زمینه هنر و همینطور حضور در شورا های سیاستگذاری سمپوزویمها قدردانی شد.
در این سمپوزیوم علی حاجی مرادی، مهی رنگچی، سجاد سلمان روغنی، حمیدرضا سادقزاده، عادی عرب نرمی، حسین علی عسگری، بیژن غنچهپور، رضا قرهباغی، نادر قشقایی، میثم کریمپور احمدی، ملک دادیار گروسیان، قدرتالله معماریان، نگار نادریپور، جعفر نجیبی و علی وزیری ۱۵ سردیس از شهدای هشت سال دفاع مقدس را در مدت زمان یک هفته ساختند.