نمایشگاه ” زنگار ” نمایش آثار محمد زحمتکش به کیوریتوری مریم روشن فکر جمعه ۳ مهر ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۷ الی ۲۱ در گالری کاما گشایش می یابد.
به گزارش گروه هنربانی آوام: محمد زحمتکش زیست بوم و نگاه به طبیعت را در مسیر ایجاد روایت شخصی خود به کار بسته و در پی ادراک هنر ملی و فهم ساختار اجتماعی پدرانش در مقابل جهان مجازیِ اکنون و هنر فارغ از زیست هستی انسانی ، مسیری متفاوت را طی کرده است.
او که در پی بیزمانی و زمانزداییِ اززیستن است، در مقابل انهدام خاطرات ومحو شدن روزمرگی جهان مثالی خود را آفریده .
پروسه زنگ زدگی برای هنرمند همپای گذر زمان در عین کهنگی گویای تشکل جدیدی از فرم و رنگ و معنا است ، که در حالت طبیعی توسط طبیعت آفریده شده و حاصل انتخاب هنرمند از امر واقعی است . این انتخاب، بویی از هنر مفهومی دارد که اشیا زنگ زده خود نمادی ازاقلیم مرطوب و سبز وی است. رابطه دال و مدلولی زنگ زدگی و گیلان خود عرصه گستردهای برای گسترش جهان تصویری است. این خلاقیت تنها به زیست بوم هنرمند متصل نمیگردد. امکان مصرف فلز زنگزده برای هر هنرمندی فراهم است اما پدیدار شدن در آثار یک هنرمند گیلانی مفهوم رابطه محور بودن عمل هنری را تایید کرده و تجربه زیباییشناسی مخاطب را به خاطرات و تجارب زیستن وی متصل میکند.
بازگشایی: جمعه ۳ مهر ماه ۱۴۰۵
ساعت ۱۷ الی ۲۱
نمایشگاه تا ۱۳ مهر ماه برقرار است.
بازدید طی روزهای عادی از ساعت ۱۴ تا ۲۰
گالری شنبه تعطیل است
آدرس: تهران بلوار نلسون ماندلا (جردن سابق) خیابان دیدار شمالی کوچه کیش شرقی پلاک۲۰
تلفن: ۸۸۶۷۶۹۲۷-۰۲۱
لینک آدرس: https://goo.gl/maps/CXn2nCN1Si7ccciz6
در همین زمینه بیشتر بخوانید:






